24-uurs afhaalautomaat – Apotheek Leidse Hout – Leiden

24-uurs afhaalautomaat

Onze vestiging in Oegstgeest (Apotheek Linnaeus, de Kempenaerstraat 31) beschikt over een 24-uurs afhaalautomaat. U vindt de afhaalkluis aan de buitenzijde van Apotheek Linnaeus. Wilt u, als klant van Apotheek Leidse Hout, ook gebruik maken van de automaat?

Meld u hier aan!

 

Uw medicatie ophalen wanneer het u uitkomt? Dat kan nu met onze afhaalkluis. De afhaalkluis is 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar om uw bestelling af te halen.

Hoe werkt de 24-uurs afhaalautomaat?

  1. Schrijf u in

    Vul uw gegevens in op het inschrijfformulier in bovenstaande link. Het is van belang dat wij altijd uw juiste e-mailadres en mobiele telefoonnummer hebben.

  2. Afhaalbericht

    U ontvangt van ons een e-mail op het moment dat uw geneesmiddelen kunnen worden opgehaald. In deze e-mail wordt een afhaalcode aan u verstrekt waarmee u de kluis kunt openen. Let op! Na 72 uur worden uw geneesmiddelen uit het kluisje gehaald en kunt u het in de apotheek ophalen tijdens de openingstijden.

  3. Geneesmiddelen ophalen uit de afhaalautomaat

    Volg de instructies op het scherm van de afhaalkluis. Zorg ervoor dat u uw afhaalcode bij de hand hebt. Let op: u kunt maar één keer het kluisje openen met de gegeven afhaalcode, zorg er dus voor dat u al uw geneesmiddelen uit het kluisje pakt. Voor geneesmiddelen of producten waar u voor dient te betalen ontvangt u van ons een factuur. Deze factuur wordt de daaropvolgende maand, rond de 26e, via een automatisch incasso van uw bankrekening afgeschreven. De afhaalkluis is zeer gebruiksvriendelijk en geschikt voor jong en oud. Wilt u uitleg hebben voordat u de afhaalkluis gaat gebruiken, vraag het gerust in de apotheek.